0 Αστερας-Παο(14η αγων.) με τον φιλο μας τον Χάρη

   14η αγωνιστική Super League 2010-2011
12/12/2010
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης (Τρίπολη)





Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός
      0 – 0

       Λευκή ισοπαλία στην Τρίπολη, ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον ΠΑΟ, με τους μεν πρώτους να παίρνουν έναν υπερπολύτιμο βαθμό για τον αγώνα που κάνουν για ένα καλό πλασάρισμα στη Super League και με τους δε δεύτερους να χάνουν 2 βαθμούς πολύ σημαντικούς για το δικό τους αγώνα που κάνουν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
       Ο Παναθηναϊκός πάντως, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έκανε μια καλή ευκαιρία για γκολ στο 3΄ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Από κει και πέρα, όμως, οι πράσινοι δεν έκαναν κάτι το ιδιαίτερο για αρκετό χρονικό διάστημα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι στο 10΄ έφτασαν κοντά στην επίτευξη του 1-0, όμως ο Τζόρβας απέκρουσε το σουτ του Bastia. Στο 29΄, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, όμως ο Poulido έσωσε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Cisse που είχε περάσει και τον τερματοφύλακα. Το υπόλοιπο 1ο ημίχρονο δεν είχε και κάτι το αξιοσημείωτο προκαλώντας τις αποδοκιμασίες των οπαδών των πρασίνων.
       Το ίδιο συνέβη και στο 2ο ημίχρονο. Οι 2 ομάδες δεν πρόσφεραν θέαμα και οι καλές στιγμές ήταν με το σταγονόμετρο. Στο 51΄ ο Oudoji με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα άουτ, ενώ ο Φυντανίδης δεν κατάφερε λίγο αργότερα να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό. Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική φάση του αγώνα, που τελείωσε με τους οπαδούς του ΠΑΟ να επιδίδονται σε καταστροφές και να ζητούν το λόγο από τους παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
       Ο Αστέρας Τρίπολης, έτσι, πήρε βαθμό έπειτα από 3 αγωνιστικές και χρειάζεται πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα και απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο ΠΑΟ από την άλλη, καλείται να ξεπεράσει την κρίση που τον ταλανίζει και να κυνηγήσει τη νίκη και τίποτα άλλο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο Ο.Α.Κ.Α. σε ένα ματς που κατά πάσα πιθανότητα θα στερηθεί τους φιλάθλους του.

Υ.Γ. Αυτή ήταν η 2η ισοπαλία των 2 ομάδων στην Τρίπολη σε σύνολο 4 αναμετρήσεων από καταβολής Α΄ Εθνικής και μάλιστα η 1η που λήγει χωρίς τέρματα ανεξαρτήτου έδρας. Και οι 2 ομάδες έχουν από μία νίκη.
Τα γκολ (με τα φετινά): Αστέρας Τρίπολης 2 – Παναθηναϊκός 2.

Για την υπογραφή
Χ. Δεληνικόλας
                               Βιντεο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...