0 ΟΣΦΠ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(14η αγω.) με τον φιλο μας τον Χαρη

14η αγωνιστική Super League 2010-2011
12/12/2010
Γήπεδο Καραϊσκάκη (Πειραιάς)

  
         


      Ολυμπιακός – Ατρόμητος Αθηνών 
   2 – 1
     34΄ Fuster (penalty)     93΄ Favalli 
  36΄ Mirallas

       Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ολυμπιακός, μετά από την 7η εντός έδρας νίκη του σε ισάριθμους αγώνες και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη. Νέο θύμα των ερυθρολεύκων ήταν ο Ατρόμητος Αθηνών, με το τελικό σκορ να κολακεύει ιδιαίτερα τους μπλε.
       Στο 1ο ημίχρονο, ο ΟΣΦΠ ξεκίνησε με διάθεση να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, όμως δεν είχε κάποια ιδιαίτερη φάση μέχρι το 31΄. Από εκεί και έπειτα οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί. Στο λεπτό αυτό, ο Kevin Mirallas σούταρε πολύ ωραία, αλλά ο Μιχαηλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 34΄, όμως, μετά από κόρνερ ο Βέλγος κέρδισε πέναλτι, μετά από την ανατροπή του από τον Τάτο. Αυτό ήταν το 5ο πέναλτι υπέρ των ερυθρολεύκων και 3ο συνεχόμενο. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι (όπως και στην Καβάλα) ο Daniel Fuster, o οποίος ευστόχησε από τα 11 μέτρα. Δυο λεπτά αργότερα, ο Mirallas σκόραρε, πλασάροντας εύστοχα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και πέτυχε το 8ο γκολ του στο πρωτάθλημα, ενώ στο 40΄ μετά από έναν κεραυνό που επιχείρησε τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Μιχαηλίδη.
       Στο 2ο ημίχρονο, ο ΟΣΦΠ μπήκε και πάλι ορεξάτος χάνοντας 2 πολύ καλές ευκαιρίες με τους Zairi και Fuster στο 50΄ και στο 53΄ αντίστοιχα. Οι Περιστεριώτες απείλησαν για πρώτη φορά σοβαρά την εστία του Pardo στο 54΄, με τον Favalli. Στο 68΄ οι γηπεδούχοι θα μείνουν με 10 παίκτες, καθώς ο διαιτητής Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών, έδωσε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Dudu μετά από αγκωνιά του τελευταίου σε παίκτη των μπλε. Μια φάση που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις όλων για την ορθότητά της. Έτσι, ο Ολυμπιακός κατέβασε ρυθμούς, με τον Ατρόμητο να βρίσκει χώρους και να πετυχαίνει γκολ στο 93΄ με τον Favalli.
       Έτσι, οι ερυθρόλευκοι αποσπάστηκαν 2 βαθμούς από τον αιώνιο αντίπαλο και πάνε στο τελευταίο παιχνίδι του 1ου γύρου, μέσα στη Λάρισα για να κατακτήσουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Ο Ατρόμητος από την άλλη, θα ταξιδέψει στην Καβάλα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει ψυχολογικά, αλλά κυρίως βαθμολογικά, καθώς βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη θέση.

Υ.Γ. 9η νίκη των ερυθρολεύκων σε 10 αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο, που δεν έχει νικήσει τον ΟΣΦΠ ποτέ εκτός έδρας. Έχει πάρει μόλις μια ισοπαλία, το μακρινό 1974
(22/12/1974 1-1).

Για την υπογραφή
Χ. Δεληνικόλας
               
Τα γκολ (με τα φετινά): Ολυμπιακός 28 – Ατρόμητος Αθηνών 6.

Βιντεο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...