0 Ξανθη-Καβαλα(14η αγων.)με τον φιλο μας τον Χάρη

 14η αγωνιστική Super League 2010-2011
12/12/2010
Γήπεδο Πηγαδιών (Ξάνθη)

 
 Skoda Ξάνθη – Καβάλα
           1 – 1 

              69΄ Poy       4΄ Onouatsi

       Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ξάνθη και Καβάλα σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι 2 ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο
       Η Καβάλα, μπήκε καλύτερα στο κλίμα του παιχνιδιού και μόλις στο 4΄ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Onouatsi, με τον Νιγηριανό να κερδίζει πολλές κόντρες και να βρίσκεται μόνος του με τον Λυμπερόπουλο χωρίς να αστοχεί. Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να αντιδράσουν. Στο 15΄ ο Κατόγκο επιχείρησε ένα δυνατό σουτ το οποίο, όμως, πέρασε άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 19΄. Ο Galinovic ήταν εκτός θέσης, κάτι το οποίο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Κατόγκο και πάλι με το ψηλοκρεμαστό σουτ που έκανε, όμως ο Ντιέ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Ο ρυθμός του παιχνιδιού στη συνέχεια έπεσε και έτσι η λήξη του 1ου ημιχρόνου βρήκε τους «Αργοναύτες», που είχαν και τη συμπαράσταση αρκετών φίλων τους, να προηγούνται με 0-1.
Στο 2ο ημίχρονο, όμως, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και η Ξάνθη άρχισε να συνεχώς. Αρχικά, στο 49΄ ο Έλινγκτον εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον τερματοφύλακα των μπλε να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 53΄ και στο 54΄ η Ξάνθη έχασε 2 ακόμα μεγάλες ευκαιρίες με τους Poy και Marselinho αντίστοιχα να μην καταφέρνουν να στείλουν τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Mario Galinovic. Το ίδιο συνέβη και στο 57΄, μετά από σέντρα του Marselinho, με τον Κροάτη γκολκίπερ να διώχνει σε κόρνερ. Οι προσπάθειες των παικτών του Ν. Παπαδόπουλου καρποφόρησαν στο 69΄ μετά από έξοχη εκτέλεση φάουλ του Poy. Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι ισορρόπησε και δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη φάση, παρά μόνο την αποβολή του Duglau στις καθυστερήσεις.
       Έτσι, οι 2 ομάδες, πήραν από έναν βαθμό, που έφερε την Ξάνθη στην 7η θέση και την Καβάλα στην 6η με ισοβαθμία και με τον 5ο Άρη. Την 15η αγωνιστική, οι Ακρίτες θα ταξιδέψουν στο Χαριλάου για να αντιμετωπίσουν τον Άρη, τη στιγμή που οι Αργοναύτες θα υποδέχονται τον Ατρόμητο.

Υ.Γ. Αυτό ήταν το 1ο παιχνίδι που έληξε ισόπαλο στην Ξάνθη, ανάμεσα στις 2 αυτές ομάδες σε 7 αναμετρήσεις στην Α΄ Εθνική. Στις υπόλοιπες 6 αναμετρήσεις οι Ακρίτες μετρούσαν ισάριθμες νίκες!
Τα γκολ (με τα φετινά): Skoda Ξάνθη 15 – Καβάλα 5.
Για την υπογραφή
Χ. Δεληνικόλας
                                       Βιντεο:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...