0 Ένας πεντάχρονος κάνει 1482 push-ups σε 40 λεπτά! Βίντεο

Ο πεντάχρονος που βλέπετε στη φωτογραφία να ποζάρει γεμάτος νάζι με τους γονείς του, ονομάζεται Ronak Vitha, αλλά μην σας ξεγελάει το παιδικό σκανταλιάρικο υφάκι του!

Γνωστός με το παρατσούκλι Chhota Ghajini ή Little Ghajini, όνομα κάποιου ήρωα του Μπόλυγουντ με εντυπωσιακή σωματική διάπλαση, που ο μικρός τον παρακολουθεί ανελλιπώς και θέλει να του μοιάσει, αποτελεί ένα "παιδί θαύμα" στη χώρα του!
Από την ηλικία των 2,5 ετών άρχισε να παρακολουθεί τους γονείς του που έκαναν γιόγκα. Η μητέρα του Ruchi Atul Vitha λέει: "Όταν ξεκίνησε να μιμείται τις ασκήσεις που κάναμε, διαπιστώσαμε ότι ήταν πολύ εύκαμπτος κι ότι έχει μεγάλη ευλυγισία.
Τον βάλαμε να κάνει ένα-δύο push-ups και την επόμενη ημέρα έκανε 10 από μόνος του! Με την άσκηση τα έκανε 50 μέσα σε μία εβδομάδα! Σταδιακά έφτασε να εκτελεί 1482 push-ups σε 40 λεπτά".
Γι αυτό το τελευταίο του κατόρθωμα το Ασία Book of Records τον έχει βραβεύσει ως "Push Ups Master", ενώ γυμανστής του είναι ο ίδιος που έχει βοηθήσει τον αγαπημένο του κινηματογραφικό ήρωα να αποκτήσει την σωματική διάπλαση που τόσο θαυμάζει ο μικρός Ronak. Επόμενος στόχος: μία θέση στο ρεκόρ γκίνες!
Δείτε ένα βίντεο από τις προπονήσεις του.



Πηγή: www.ierosagon.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...