0 Το απίστευτο "ζέσταμα" του Εμπουέ!

Προθέρμανση από την... καρέκλα του προκειμένου να μπει αλλαγή στο Άρσεναλ-Παρτίζαν, έκανε ο άσος των "κανονιέρηδων" Εμανουέλ Εμπουέ (video)!

Ο Αρσέν Βενγκέρ αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον Κίραν Γκιμπς πολύ νωρίς στον αγώνα (μόλις στο 23ο λεπτό) λόγω τραυματισμού, και έδωσε εντολή στον Ιβοριανό αμυντικό να κάνει μία γρήγορη προθέρμανση για να μη μπει εντελώς "κρύος" στο χορτάρι του "Emirates", με τον Εμπουέ να καταφέρνει πάντως να γίνεται πόλος έλξης για τις κάμερες του "ITV"...


Ήταν βλέπετε τόσο τσουχτερό το κύριο για τον Εμπουέ για να αφήσει τη ζεστασιά της καρέκλας του, ώστε να προτιμήσει να κάνει μερικές διατάσεις από το κάθισμά του πριν περάσει στο γήπεδο.

Το γεγονός αυτό μάλιστα ήταν τόσο ασυνήθιστο, που ο συμπαίκτης του Αμπού Ντιαμπί που βρισκόταν μία θέση πίσω (ο Εμπουέ του άφησε το ρολόι του) δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του!




Πηγή :www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...