0 Φανέλα αξίας € 30.000.000

Συμβόλαιο «μαμούθ» εξασφάλισε η Μπαρτσελόνα για τη διαφήμιση στη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας

Συμφωνία με το ίδρυμα "Qatar Foundation" ως το 2016, με ετήσιο αντίτιμο 30 εκ. ευρώ έκλεισε η Μπαρτσελόνα! Το ποσό αυτό αποτελεί φυσικά ρεκόρ όλων των εποχών και εξασφαλίζει στα ταμεία του συλλόγου συνολικά έσοδα 165 εκ. ευρώ για τα επόμενα 6.5 χρόνια (περιλαμβάνονται 15 εκ. για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς).

Το ίδρυμα "Qatar Foundation" ιδρύθηκε το 1995 από τον Εμίρη του Κατάρ, Σεϊχη Χαμάντ Μπιν Χαλιφά Αλ Τανί, και δραστηριοποιείται στους τομείς της εκπαίδευσης, της επιστημονικής έρευνας και της κοινωνικής ανάπτυξης, ενώ συμμετέχει και σε διάφορα εταιρικά σχήματα.

Σε ό,τι αφορά την υφιστάμενη συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τη UNICEF, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Χαβιέρ Φάους, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία και μάλιστα ότι το όνομα της UNICEF θα έχει προτεραιότητα στην προβολή στη φανέλα, αν δεν βρεθεί τρόπος να συνυπάρξουν και τα δύο logo. Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, οι Καταλανοί καταβάλουν 1.5 εκ. ευρώ το χρόνο στη UNICEF.
Πηγή :www.woop.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...