0 ΚΑΒΑΛΑ-ΑΕΚ με τον φιλο μας τον Χαρη!(11η αγων.)


11η αγωνιστική Super League 2010-2011
21/11/2010
Γήπεδο Ανθή Καραγιάννη (Καβάλα)

Καβάλα vs Α.Ε.Κ.
 2 – 1
            14΄ Voucicevic        84΄ Scocco
49΄ Onouatsi 

       Τεράστια εντός έδρας νίκη για την Καβάλα απέναντι στην Α.Ε.Κ. για 2η σερί χρονιά! Οι παίκτες της Καβάλας ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του νέου τους προπονητή κ. Χένρι Κάσπερτσακ πέτυχαν ...την 5η τους νίκη στη Super League και πέρασαν στην 3η θέση! Στην αντίπερα όχθη, η Ένωση έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι και για 2η σερί αγωνιστική ηττήθηκε μένοντας 8 βαθμούς μακριά απ’ την κορυφή και μάλιστα με τον ΟΣΦΠ και με ματς λιγότερο.
       Το ματς δεν είχε πάρα πολλές φάσεις, με την Καβάλα να απειλεί από την αρχή του αγώνα δείχνοντας της διαθέσεις της. Στο 14΄ μάλιστα κατάφερε να ανοίξει και το σκορ με τον Voucicevic. Ο Σέρβος έτσι πέτυχε το 11ο γκολ της ομάδας του φέτος, θέτοντας τις βάσεις για αυτήν τη σπουδαία επικράτηση. Η Α.Ε.Κ. και πάλι έκανε πολλά λάθη στην άμυνα τα οποία εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι γηπεδούχοι. Η Ένωση άρχισε να απειλεί σιγά-σιγά, χωρίς όμως να απειλείται ιδιαίτερα ο Γκαλίνοβιτς. Η Καβάλα ήταν αυτή που είχε την μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του 1ου ημιχρόνου, μετά από άστοχη έξοδο του Sebastian Saja.
       Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Onouatsi. Έτσι οι Αργοναύτες πλέον κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους. Ο Μανόλο Χιμένεθ έριξε στη συνέχεια στο παιχνίδι τους Γκέντσογλου και Scocco θέλοντας να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα. Η Α.Ε.Κ. έτσι ανέβηκε και άρχισε να απειλεί. Και πάλι όμως, οι γηπεδούχοι πότε με σωτήριες επεμβάσεις του Γκαλίνοβιτς, πότε με απομακρύνσεις των αμυντικών και πότε με την αστοχία των φιλοξενούμενων, διατηρούσαν το προβάδισμα. Όμως, οι προσπάθειες των κιτρινόμαυρων απέδωσαν καρπούς, έστω και λίγο αργά, στο 84΄ με το Scocco να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ για ακόμα μια φορά. Όλοι οι φιλοξενούμενοι έτσι, βγήκαν μπροστά για να κυνηγήσουν την ισοπαλία, όμως δεν τα κατάφεραν καθώς από τη μία ο χρόνος που απέμενε μέχρι τη λήξη δεν ήταν αρκετός και από την άλλη οι γηπεδούχοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα.
       Έτσι, το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Τσινιάρη του συνδέσμου Αθηνών, βρήκε την Καβάλα να πανηγυρίζει την 3η εντός έδρας της νίκη που της δίνει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια και συγκεκριμένα για το εκτός έδρας ματς στο Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Υ.Γ. Αυτή ήταν η 5η νίκη της Καβάλας απέναντι στην Α.Ε.Κ. σε 19 αγώνες από καταβολής Α΄ Εθνικής. Ισόπαλα έχουν λήξει 8 παιχνίδια, ενώ ο Δικέφαλος έχει γευτεί την εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο την ομάδα των Αργοναυτών 6 φορές. Τα γκολ (με τα φετινά): Καβάλα 16 – Α.Ε.Κ. 19.


                                              Για την υπογραφή,
Χ. Δεληνικόλας    





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...