0 Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Ροναλντίνιο

Σπάνιο βίντεο από την εποχή που ο Ροναλντίνιο δεν είχε κάνει ακόμα το ταξίδι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δείχνει τον Βραζιλιάνο σταρ να τα κάνει... θάλασσα μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Ο Ροναλντίνιο ζαλίζει με τις ντρίπλες του τους αντιπάλους αλλά ο ίδιος, όπως αποδεικνύει και ο τηλεοπτικός φακός, παθαίνει... ναυτία μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Τα εντυπωσιακά του νούμερα με τη φανέλα της Γκρέμιο του χάρισαν το 2001 τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν και την καριέρα που ξετυλίχθηκε στη συνέχεια μπροστά του, όμως υπήρξαν και στιγμές όπου η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα περνούσε... κρίση.

Σπάνιο βίντεο λοιπόν, δείχνει τον έφηβο Ροναλντίνιο έτοιμο να σκοράρει. Ωστόσο δεν τα καταφέρνει να σπρώξει την μπάλα στο βάθος της εστίας ελέω... συγχρονισμού. Αυτά συμβαίνουν και στους καλύτερους...0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...