0 Το κάρφωμα της δεκαετίας!

Ο 25χρονος Γιανγκ, γεννημένος στο Νάσβιλ του Τένεσι, κατάφερε μέσα σε ένα βράδυ να ξεφύγει από την "ανωνυμία" και να διαφημίσει το όνομά του σε κάθε γωνιά του κόσμου που ασχολείται με το μπάσκετ, κλέβοντας την παράσταση στο αργεντίνικο All Star.


Πώς; Φορώντας την ποδοσφαιρική φανέλα της Εθνικής Αργεντινής με το Νο 10 στην πλάτη (το νούμερο του Μέσι) κατάφερε να καρφώσει στο καλάθι με μία ντρίμπλα "rainbow flick", περνώντας δηλαδή τη μπάλα με τα πόδια του πάνω από το κεφάλι του πριν την αφήσει στο πλεκτό.

Η απίστευτη αυτή ποδοσφαιρική ντρίμπλα του χάρισε φυσικά το βραβείο για το πιο εντυπωσιακό κάρφωμα στη βραδιά, μιας που όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής τον βαθμολόγησαν με 10αρι, ενώ το κοινό δεν σταμάτησε να τον αποθεώνει για την τρομερή έμπνευσή του.

"Δεν θεωρώ τον εαυτό μου Μέσι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντεκόρεϊ Γιανγκ, τη στιγμή που παραλάμβανε την επιταγή για το νικητή του διαγωνισμού, αξίας 3.000 πέσος.

Ο Λιονέλ Μέσι του μπάσκετ εν δράσει


www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...