0 Super γιαγιά ξεβόλεψε τον Αντσελότι

Τί κι αν είναι ο Κάρλο Αντσελότι; Γιαγιά-φίλαθλος σήκωσε τον τεχνικό της Τσέλσι από τη θέση που καθόταν, προκειμένου να κάτσει εκείνη. Μπράβο της αφού είχε εισιτήριο... καλά έκανε. Δείτε το βίντεο.


Δεν του φτάνει ότι αγωνιστικά οι "μπλε" έχουν τα... μαύρα τους τα χάλια, δεν του φτάνει ότι καθημερινά διαβάζει δημοσιεύματα που τον θέλουν να χάνει τη θέση στον πάγκο της Τσέλσι, τώρα έρχεται και μια γιαγιά να τον διώξει από τη θέση που καθόταν.

Λέτε να είναι οιωνός; Λέτε μετά την αλλαγή θέσης στην εξέδρα να ακολουθήσει και ανάλογη αλλαγή στον πάγκο της Τσέλσι;

Αυτό ακόμη δεν μπορούμε να σας το απαντήσουμε, αλλά μάς επιτρέπεται να πούμε "μπράβο" στη γιαγιά που σήκωσε... ολόκληρο Αντσελότι, από τη θέση η οποία αναγραφόταν στο εισιτήριο της.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός πήγε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των νέων της Τσέλσι με την αντίστοιχη ομάδα της Άρσεναλ. Αφού λοιπόν είχε αράξει και είχε βολευτεί ήρθε μια γιαγιά (ίσως να ήθελε να θαυμάσει το εγγόνι της), ζητώντας του να αλλάξει θέση.

Αφού πρώτα διαπίστωσε ότι όντως καθόταν σε ξένη θέση, ο Αντσελότι πήρε τα... κουβαδάκια του και τον συνεργάτη του και κάθισε αλλού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...