0 Κάνι... όπως ο Μπέκαμ!



Ο Κάνι σκόραρε από το... σπίτι του στο Βιγιαρεάλ-Οσασούνα, "αντιγράφοντας" κατά πολλούς το ιστορικό γκολ που είχε πετύχει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Γουίμπλεντον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 14 χρόνια πριν. Δείτε τις δύο απίστευτες εμπνεύσεις (videos)!



Στις 21 Αυγούστου 1996 ο 21χρονος Ντέιβιντ Μπέκαμ πανηγύρισε ένα από τα πιο θεαματικά γκολ στην πολύ μεγάλη (όπως εξελίχτηκε) καριέρα του, σκοράροντας από το ύψος της σέντρας στο "Σέλχαστ Παρκ", στην αναμέτρηση Γουίμπλεντον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρεμιέρα της Πρέμιερσιπ την αγωνιστική περίοδο 1996-97.


Από τότε έχουν σημειωθεί αρκετά γκολ που έμοιαζαν με αυτό του "Μπεκς" όμως χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 14 χρόνια για να βρεθεί ένα που μοιάζει να έχει βγει με καρμπόν με αυτό του άλλοτε σταρ των "κόκκινων διαβόλων".

Ο λόγος φυσικά για το γκολ του Κάνι το βράδυ του Σαββάτου (15/1) στην αναμέτρηση Βιγιαρεάλ-Οσασούνα (2-1) για την Πριμέρα Ντιβισιόν, με τον άσο του "κίτρινου υποβρυχίου" να νικάει με μία εκπληκτική λόμπα τον αντίπαλο γκολκίπερ Ρικάρντο, με τη μπάλα να έχει φύγει από το δεξί πόδι του ελάχιστα χιλιοστά μετά τη γραμμή του κέντρου.
Πέρα βέβαια από αυτά τα δύο γκολ, διάσημα στην ιστορία του ποδοσφαίρου έχουν μείνει και τα μακρινά ψηλοκρεμαστά βολέ των Τσάμπι Αλόνσο, Μάινορ Φιγκερόα και Ναΐμ, τα οποία εξέθεσαν τους αντίπαλους τερματοφύλακες.



Ο Κάνι "ντύθηκε" Μπέκαμ 14 χρόνια μετά:





Πηγή:www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...