0 Ο πανηγυρισμός της δεκαετίας!


Δεν ξανάγινε! Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν σε... αραβικό στιλ φορώντας σαρίκια και παίζοντας φλογέρα!



Τρεις άσημοι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Γ΄ κατηγορία της Φινλανδίας με τη φανέλα της HIK διεκδικούν τα πρωτεία σε ότι αφορά τον πιο γραφικό πανηγυρισμό που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα των Μαρσέλο Ματρόνε, Άλισον Γκόμες και Μπρούνο επικράτησε της Έσπα με 2-1. Ο ένας εκ των τριών σκόραρε και τότε ξεκίνησε το πάρτι.





Οι τρεις Λατινοαμερικάνοι κατευθύνθηκαν εκτός αγωνιστικού χώρου σε σημείο όπου είχαν τοποθετήσει την βραζιλιάνικη σημαία αλλά και το λογότυπο με την υποψηφιότητα του Κατάρ για την ανάληψη του Μουντιάλ 2022!





Εξ ου και οι μεταμφιέσεις με τις παραδοσιακές ενδυμασίες αλλά και το παίξιμο της φλογέρας.





Ο Μπρούνο εξήγησε τους λόγους του ασυνήθιστου πανηγυρισμού. "Πρώτον θέλαμε να υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα του Κατάρ με αυτό τον τρόπο και δεύτερον ψάχνουμε μία ευκαιρία για να παίξουμε σε πρωτάθλημα της Αραβίας".






Δείτε το ξεκαρδιστικό video


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...