0 Παιχνίδι με τον θάνατο

Ένα νέο παιχνίδι, που ενδέχεται να κοστίσει ζωές έχει γίνει η αγαπημένη ασχολία των παιδιών στις φτωχογειτονιές της Κολομβίας. Παίζουν τη ζωή τους κορόνα-γράμματα στις γραμμές του τρένου. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο (Vid)

Βίντεο με ένα νέο ανατριχιαστικό παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά στις φαβέλες της Κολομβίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Οι νεαροί παίζουν τη ζωή τους κορόνα-γράμματα καθώς περιμένουν το τρένο να πλησιάσει, ξαπλώνοντας ακίνητοι στις γραμμές την ώρα που αυτό περνά από πάνω τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το νέο παιχνίδι ονομάζεται "Το παιχνίδι του τραίνου" και οι αρχές της χώρας της Λατινικής Αμερικής ήδη έχουν ξεκινήσει εκστρατεία για να πείσουν τους νεαρούς να σταματήσουν.

Παρ’ όλα αυτά ένας ριψοκίνδυνος μπόμπιρας δηλώνει στη κάμερα του Sky News: "Θεωρώ πως κάνω ακροβατικά. Νιώθω σαν ήρωας που ρισκάρει τη ζωή του εκεί στη γέφυρα".

Το παιχνίδι παίζεται κυρίως σε απομακρυσμένες γέφυρες ώστε να είναι δύσκολο να φτάσει εγκαίρως η αστυνομία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...