0 Ο Χίτλερ είχε εβραϊκό DNA!


Μία ανακάλυψη που αν είχε γίνει στον καιρό της, ίσως η ανθρωπότητα να είχε γλυτώσει πολλά έκαναν οι επιστήμονες για τις βιολογικές ρίζες του Αδόλφου Χίτλερ.








Ο Αδόλφος Χίτλερ πιθανότατα είχε εβραϊκές και αφρικανικές ρίζες, σύμφωνα με την εξέταση DNA 39 συγγενών του.

Ο βέλγος δημοσιογράφος Ζάν-Πόλ Μουλντέρ και ο ιστορικός Μάρκ Βαρμίρεν εντόπισαν τους συγγενείς του Φίρερ, συμπεριλαμβανομένης μιας ξαδέρφης του γεωργού από την Αυστρία και πήραν δείγματα σαλιού για να κάνουν την έρευνα.

Οι δυο τους ισχυρίζονται ότι στο δείγμα των συγγενών του ναζιστή ηγέτη βρέθηκε ένα χρωμόσωμα, Απλοομάδα-Haplogroup E1b1b1, που εμφανίζεται σπάνια στη Δυτική Ευρώπη. Το εν λόγο χρωμόσωμα εμφανίζεται στους Βερβέρους του Μαρόκου, την Αλγερία και την Τυνησία, καθώς και μεταξύ των Ασκενάζι και Σεφαρδίτων Εβραίων .

"Αυτό είναι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα", δήλωσε ο Ρόνι Ντεκόρτ , ειδικός γενετιστής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβέν .

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ιστορικοί ισχυρίζονται ότι ο Χίτλερ είχε εβραϊκή καταγωγή.

Πηγή: www.news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...