0 Το μεγαλύτερο Hamburger στον κόσμο!


Απολαύστε το με τα μάτια

Το συγκεκριμένο φτιάχτηκε που αλλού, αλλά στις ΗΠΑ και ζυγίζει 352 κιλά. Με κάτι περισσότερο από 1 εκατομμύριο θερμίδες σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο χορταστικά γεύματα. Το προηγούμενο ρεκόρ πιο μεγάλου μπέργκερ κατείχαν οι Καναδοί και ζύγιζε 259 κιλά...


Αναλυτικά αποτελούνταν από 50 κιλά ψωμί, 9 κιλά κρεμμύδι, 5,5 κιλά πίκλες, 13 κιλά μαρούλι και τα υπόλοιπα κιλά ήταν κιμάς.

Το φιλόδοξο ζουμερό αυτό σχέδιο είχαν οι διοργανωτές του πανηγυριού Alameda το προηγούμενο Σάββατο με σκοπό να φέρουν το παγκόσμιο ρεκόρ στις ΗΠΑ την μέρα του εορτασμού της Ανεξαρτησίας της Αμερικής.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους το συγκεκριμένο είναι ικανό να σιτίσει ένα άτομο για έναν ολόκληρο χρόνο. Στο πανηγύρι βέβαια, πουλιόταν σε μικρά κομμάτια.

Ειδικοί από το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness ήταν παρόντες στη κατασκευή του και επιβεβαίωσαν πως το νέο ρεκόρ ανήκει πλέον στους Αμερικάνους.


www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...