0 Με κάθε στείρωση δώρο ένα... αυτοκίνητο

Ένα αυτοκίνητο, μάρκας Tata Nano, μοτοσικλέτες, τηλεοράσεις και... μπλέντερ μπορεί να κερδίσουν άνδρες και γυναίκες στην Ινδία, που αποφασίζουν να προχωρήσουν σε εθελοντική στείρωση.

Το “κίνητρο” αυτό δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ο τρόπος που εφηύραν οι αρχές του κρατιδίου Ρατζαστάν, για να δελεάσουν τους πολίτες, να υποβληθούν σε στείρωση, η οποία κατά συνέπεια θα επιφέρει μείωση του πληθυσμού στην περιοχή.

Σημειώνεται, πως η “προσφορά” δεν αφορά μόνο τους κατοίκους του κρατιδίου, αλλά και όποιον Ινδό πολίτη ενδιαφέρεται.

Σύμφωνα με το BBC, o Σιταράν Σάρμα, γιατρός από την πρωτεύουσα του Ρατζαστάν, Τζαϊπούρ, εκφράζει την αισιοδοξία ότι η μέθοδος αυτή θα έχει ανταπόκριση και κατά την εκτίμησή του, τουλάχιστον 20.000 άνθρωποι θα δεχτούν να κάνουν στείρωση.

Σημειώνεται ακόμη, πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις διεθνών οργανισμών, ο πληθυσμός της Ινδίας αναμένεται, μέχρι το 2030, να ξεπεράσει και αυτόν της Κίνας.
www.cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...