0 Στις 2 Ιουνίου το «Hangover 2»

ΔΕΙΤΕ: Ο Ελληνοαμερικάνος Ζακ Γαλιφιανάκης αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις

Στις 2 Ιουνίου θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες η ταινία «Hangover 2» με πρωταγωνιστή τον δημοφιλέστατο κωμικό των ΗΠΑ. Και όμως, οι πρώτοι του ρόλοι ήταν ουσιαστικά δεύτεροι, και σε ταινίες που κανείς δεν θυμάται.
Η κορυφαία στιγμή της καριέρας του, ήταν όταν ο Τοντ Φίλιπς τον διάλεξε να πρωταγωνιστήσει σε μια κωμωδία όπου μια παρέα φίλων πήγαν στο Λας Βέγκας για να διασκεδάσουν πριν από το γάμο ενός από αυτούς. Το «Hangover 1» κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των cineφιλ, κάνοντας τον Ζακ Γαλιφιανάκη ακόμα πιο δημοφιλή.

Και το δεύτερο «Hangover» θα κινηθεί στους ίδιους ρυθμούς. Όλα ξεκινούν από ένα μπάτσελορ πάρτι. Γαμπρός ο Στιού που θα τον υποδυθεί ο Έντ Χέλμς. Οι πρωταγωνιστές θα αντιμετωπίσουν και πάλι το hangover μετά το πάρτι. Βρίσκουν κατεστραμμένο το δωμάτιο του ξενοδοχείου και προσπαθούν να θυμηθούν τι έγινε το προηγούμενο βράδυ.


Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα ο Μπράντλεϊ Κούπερ,Έντ Χέλμς και Τζάστιν Μπάρθα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...