0 100 χρόνια μπροστά το Κατάρ - Δείτε το εκπληκτικό ρομπότ που θα κάνει σκιά στα γήπεδα του Μουντιάλ


Το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλείται να λύσει το Κατάρ ενόψει του Μουντιάλ του 2022 είναι η ζέστηΔείτε τι σκέφτηκαν για να λύσουν το πρόβλημα:



Ποιός είπε ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να επέμβει στα φυσικά φαινόμενα; Δείτε το βίντεο με τα σχέδια των διοργανωτών του Παγκοσμίου Κυπέλλου।


Οι Άραβες δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα να ξοδέψουν ένα καράβι χρήματα ώστε να διοργανώσουν με τον πλέον άρτιο τρόπο το Μουντιάλ του 2022.

Ήδη έχουν καταστρώσει τα πλάνα, αν και βρισκόμαστε 11 χρόνια μακριά από τη διοργάνωση, για να αντιμετωπίσουν την αφόρητη ζέστη που αναμένεται να φτάνει τους 50 βαθμούς κελσίου.

Το CNN δημοσιοποίησε βίντεο που δείχνει το ρομπότ-σύννεφο το οποίο θα τοποθετείται πάνω από τα γήπεδα για να δημιουργεί σκιά αλλά και να κρυώνει το χώρο. Το ρομπότ θα κινείται παράλληλα με την πορεία του ήλιου.

http://www.ierosagon.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...