0 Τερματοφύλακας με υπερφυσικές δυνάμεις!

Ένα απίστευτο συμβάν έγινε σε αγώνα Χόκεϊ στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η μπάλα (puck) παρότι πέρασε από τον τερματοφύλακα άλλαξε πορεία λίγο πριν μπει στην εστία! Για τερματοφύλακα... Τζεντάι κάνουν λόγο οι Αμερικανοί! Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.

Η αλήθεια είναι πως κάποια αθλήματα δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητά στο ελληνικό κοινό και τραβούν την περιέργεια μας μόνο αν συμβεί κάτι παράξενο ή κακό.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στον αγώνα Χόκεϊ ανάμεσα στους Λος Άντζελες Κινγκς με τους Κάλγκαρι Φλέιμς, σε μία φάση που έχει συζητηθεί αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Ο Τζόναθαν Κουίκ λοιπόν, τερματοφύλακας των Κινγκς, στο συγκεκριμένο ματς έκανε 27 κρίσιμες αποκρούσεις και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Μία από αυτές όμως ήταν κάπως... παράξενη; Περίεργη; Αδύνατη; Υπερφυσική ίσως; Για να καταλάβετε τι εννοούμε, η μπάλα παρότι πέρασε κάτω από το σώμα του και κατευθυνόταν προς την εστία, άλλαξε ξαφνικά πορεία και βγήκε έξω!

Οι Αμερικανοί αστειευόμενοι χαρακτήρισαν τον Κουίκ ως τον πρώτο τερματοφύλακα ιππότη των Τζεντάι στην ιστορία του Χόκεϊ επί πάγου...

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Είναι τελικά Τζεντάι ο τύπος;

www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...