0 Καρέκλα για αγκαλιές χωρίς πόνο

Πόσο ρομαντικό είναι να βλέπεις ένα ζευγάρι να κάθεται αγκαλιά σε μια και μοναδική καρέκλα, με την κοπέλα στα πόδια του αγοριού; Πολύ, σωστά; Ίσως όχι και τόσο.

Γιατί ενώ σαν εικόνα μπορεί να φαίνεται μέσα στη γλύκα και την αγάπη, έχει σκεφτεί ποτέ κανείς πως νιώθουν μετά από λίγα λεπτά τα πόδια του κακόμοιρου του αγοριού από την ακινησία και το βάρος; Καλός ο ρομαντισμός αλλά να κοιτάμε και την πρακτική πλευρά των πραγμάτων.

Κάπως έτσι σκέφτηκε μάλλον ο designer Ilian Milinov και σχεδίασε την Hug Chair, μια καρέκλα αφιερωμένη στα ταλαίπωρα πόδια των απανταχού αντρών στον κόσμο.
Με ένα πολύ λιτό αλλά ταυτόχρονα κομψό και χρηστικό design, η Hug Chair σας δίνει τη δυνατότητα να κάθεστε όση ώρα θέλετε αγκαλιά με το άλλο σας μισό, χωρίς να τυραννάτε τα πόδια του. Και, στις περιπτώσεις που δεν είστε μαζί, το ειδικό «κάθισμα αγκαλιάς» μπορεί να χρησιμεύσει για να ξεκουράζεται το λάπτοπ του συντρόφου σας. Κανείς δεν μένει παραπονεμένος.
queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...