0 Ο γκολκίπερ της... γκάφας!

Ο γκολκίπερ της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Σάμι Μποσούτ, έδωσε πρόωρο τέλος στις συζητήσεις για το πιο αστείο γκολ της χρονιάς. Απολαύστε το(ν)!




Η αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου στην έδρα της Λόκερεν θα μείνει χαραγμένη για πολύ καιρό στη μνήμη του Βέλγου τερματοφύλακα, αφού ήταν άθελά του πρωταγωνιστής σε μία από τις πιο κωμικοτραγικές στιγμές των γηπέδων που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής στο 2011.

Μετά από ωραία έξοδό του σε κόρνερ και σταθερό μπλοκάρισμα της μπάλας, ο Μποσούτ επιχείρησε να βγάλει την ομάδα του γρήγορα στην κόντρα κάνοντας βολέ με τα χέρια, όμως όταν εκείνη τη στιγμή πέρασε από μπροστά του ένας παίκτης της Λόκερεν, ο 25χρονος κίπερ... αποσυντονίστηκε!

Ο Μποσούτ δεν άφησε τη μπάλα να φύγει από τα χέρια του, με αποτέλεσμα να χάσει λίγο την ισορροπία και να την πετάξει κάτω από τα πόδια του (!), δίνοντας έτσι μία εκπληκτική ασίστ στον επιθετικό των γηπεδούχων Ντε Κολέρ για να γράψει το 2-0.

Ο μοιραίος παίκτης της Ζούλτε Βάρεγκεμ προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τη γκάφα του ζητώντας από τον διαιτητή φάουλ, όμως το γκολ μέτρησε κανονικά, με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ να χάνει τελικά το ματς 2-1 λώγω της επιπολαιότητάς του.


www.sport24,gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...