0 Η απίστευτη γκολάρα του Ζιντάν!

Παρά τα 38 του χρόνια ο Ζινεντίν Ζιντάν εξακολουθεί να προσφέρει μαγικές στιγμές όταν μπαίνει στο γήπεδο. Δείτε το απίθανο γκολ που πέτυχε εξευτελίζοντας τον δύσμοιρο αντίπαλο γκολκίπερ που είχε μπροστά του!

Ο θρυλικός "Ζιζού", ο οποίος συνεργάζεται τώρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας την ιδιότητα του συμβούλου του Ζοζέ Μουρίνιο, δήλωσε "παρών" σε μία "ανοιχτή ημέρα μπάλας" που διοργάνωσε η Adidas και εκεί απέδειξε ότι το ταλέντο παραμένει ατόφιο σε πείσμα του πανδαμάτορα χρόνου.

Συγκεκριμένα, σε μία σέντρα που του έγινε από δεξιά πρόλαβε και "τσίμπησε" τη μπάλα πριν τον εξερχόμενο γκολκίπερ, στη συνέχεια τον ξάπλωσε με δύο διαδοχικές ντρίμπλες, για να ολοκληρώσει το κρεσέντο του με μία ψηλοκρεμαστή κοντινή λόμπα όπου έστειλε τη μπάλα με αριστουργηματικό τρόπο στα δίχτυα.
Το τέρμα αυτο προκάλεσε φυσικά το θαυμασμό όλων των παρισταμένων, ενώ κατόπιν ο Γάλλος πρώην άσος έσπευσε να ανταλλάξει χειραψία με το "θύμα" του αλλά και να ζητήσει ιπποτικά συγγνώμη για το "φέρσιμό" του.

www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο ως ανώνυμος ,χωρίς δηλαδή να φαίνεται το όνομα σας.Αν επιθυμείτε να φαίνεται το  όνομα σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το όνομα/διεύθυνση url και απλώς να συμπληρώσετε το όνομα σας, αφήνοντας την διεύθυνση url κενή...